Woon- en Winkelinrichting op Maat

Wooninrichting

Wij bieden u de ideale wooninrichting volgens uw wensen! U kunt met een gerust hart de gehele wooninrichting laten verzorgen door Jesse van de Sande Interieurs. Wij kunnen uw complete woning voorzien van op maat gemaakt interieur. Denk hierbij aan op maat gemaakte tafels, kastel, TV-meubels en loungesets voor buiten. 

Kantoorinrichting

Een mooi ingerichte kantooromgeving verhoogt de productiviteit van de mensen die in deze omgeving werken. Daarom is het niet gek om uw kantoor volledig te laten inrichten door Jesse van de Sande Interieurs. Wij kunnen voor u het complete interieur inrichten met onze moderne en op maat gemaakte kantoormeubels.

Winkelinrichting

Op zoek naar op maat gemaakte winkelinrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen een unieke winkelinrichting waardoor u met trots uw klanten kunt ontvangen. Denk hierbij aan op maat gemaakte displays, toonbanken, tafels of stoelen. Bij Jesse van de Sande Interieurs kunt u alles uit handen geven.

Inspiratie

Jesse van de Sande bied ook veel mogelijkheden op het gebied van woon-, winkel- en kantoorinrichting. Omdat uw wensen bij ons hoog in het vaandel staan produceren wij onze meubels op maat, zodat uw wensen en eisen perfect terugkomen in uw wooninrichting en design van de meubels. U kunt altijd bij ons terecht met een eigen idee, maar wij kunnen u ook van suggesties en inspiratie (zoals hierboven) voorzien, zodat ook u uw ideale wooninrichting vindt!

Wij lopen van A tot Z het traject met u door en we zullen alles met u bespreken. Stap voor stap zullen wij ervoor zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Voordat wij hieraan beginnen kunnen wij, indien u wenst, een 2D of 3D visualisatie maken voordat wij aan de opdracht beginnen. Zo weet u altijd zeker dat uw wensen zijn verwerkt in het idee. Graag vertellen wij u meer over ons maatwerk.

Wij zijn een betrouwbare partner, waar goed contact met de klant hoog in het vaandel staat!