TV-Meubels op Maat

Wie wil er nou geen tv-meubel op maat? Wij kunnen voor u verschillende soorten tv-meubels maken! Zwevende tv-meubels, tv-kast of een dressoir. Bij Jesse van de Sande Interieur is het allemaal mogelijk. Omdat wij enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen en de mogelijkheden oneindig zijn, weten wij zeker dat we u tevreden kunnen stellen met onze op maat gemaakte tv-meubels. Wilt u zien wat wij al gemaakt hebben en inspiratie op doen? Klik dan op de afbeeldingen hieronder om al eerder gemaakte tv-meubels te bekijken.

Inspiratie TV-Meubels

Op maat gemaakte TV-meubels

Jesse van de Sande Interieurs ontwerpt tv-meubels zelf aan de hand van uw wensen. Zo kunnen wij u precies de tv-meubel geven die u zoekt in uw interieur. Nadat we de wensen met u hebben doorgenomen gaan wij aan de slag met een ontwerp. Door middel van dit ontwerp weet u wat u kunt verwachten en heeft u nog de mogelijkheid om wijzigingen door te geven. Wanneer u akkoord geeft, gaan we aan de slag met het tv-meubel. Na de realisatie komen we deze persoonlijk bij u afleveren. Dit kan zowel thuis zijn, maar ook op kantoor of in de winkel. Met onze kennis zorgen wij er altijd voor dat u tevreden bent! Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte tv-meubelen? Neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk bij u terug te komen om u de gevraagde informatie te verlenen.

Handgemaakt TV-meubel prijs

De prijs voor een met de hand gemaakt tv-meubel kan erg uiteen lopen. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs van een op maat gemaakte tv-meubels bepalen. Daarom zouden wij graag willen weten wat uw wensen zijn, zodat wij een offerte kunnen sturen waarin wij vertellen hoe wij uw drom meubel gaan maken. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend, en u zit dan ook nergens aan vast.