Over Jesse van de Sande Interieurs

Jesse van de Sande Interieurs in Boxtel staat garant voor kwaliteit, maatwerk en vertrouwen.

We kunnen elk idee tot werkelijkheid maken. U kunt bij ons terecht met uw eigen ideeën en we denken graag met u mee. Met alle plezier zetten we onze jarenlange ervaring in om samen met u tot een geweldig eindresultaat te komen. We hebben niet alleen ervaring in woninginrichting, winkel & kantoorinrichting, maar ook in keukens en (buiten)meubels.

We werken met kosteloze 2D en 3D visualisaties om u een ruimtelijk inzicht te geven van de plannen voordat u de opdracht geeft. We zijn een betrouwbare partner waarbij het uitkomen van uw wens voor ons het ultieme doel is.

Geproduceerd in 2022:

+
Kasten op maat
+
Tafels
+
Keukens op maat
+
Tuinmeubels & kinderbedden
Keuken op maat

Wat kunt u
verwachten?

Bij Jesse van de Sande staat eerlijkheid hoog in het vaandel. Om tot het perfecte ontwerp te komen, maken wij een realistische 2D of 3D visualisatie van uw nieuwe meubel of interieur. Zo heeft u een duidelijk beeld wat u bestelt voordat we beginnen aan de productie. We maken unieke meubels gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, met een eindresultaat waarvan het doel is dat u er net zo van onder de indruk zult zijn als wij!

Onze showroom

Bent u benieuwd naar wat we maken? Of wilt u onze meubels een keer met eigen ogen komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom! (graag eerst telefonisch een afspraak maken in verband met corona maatregelen) In de showroom kunt u ideeën opdoen en voorbeelden zien van materialen die we gebruiken en een deel van ons assortiment bekijken, zoals een lounge bank, tafels, kasten en Tv-meubelen. Bekijk onze openingstijden en bezoekadres om te zien wanneer wij u kunnen verwelkomen.

Showroom