Augustus deals: profiteer nu!
- Alle tuinmeubels & kinderbedden SCHERP GEPRIJSD -
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over Jesse van de Sande Interieurs

Jesse van de Sande staat garant voor kwaliteit, maatwerk en vertrouwen. Wij maken van ieder idee werkelijkheid. U kunt bij ons terecht met uw eigen idee, of wij kunnen u van suggesties voorzien en deze uitwerken.
Graag laten wij onze professionele mening los en komen we samen tot een prachtig eindresultaat.
Onze expertise leent zich voor zowel de woninginrichting, winkel & kantoorinrichting, alsook keukens en meubels. Wij denken graag met u mee, en maken graag voor u zowel 2D als 3D visualisaties om een perfect beeld te krijgen alvorens we de opdracht starten.
Wij zijn een betrouwbare partner, waarbij contact met de klant hoog in het vaandel staat.

Geproduceerd in 2021:

+
Kasten op maat
+
Tafels
+
Keukens op maat
+
Tuinmeubels & kinderbedden
Keuken op maat

Wat kunt u
verwachten?

Bij Jesse van de Sande staat een eerlijke mening voorop, om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Doordat wij u een realistische 3D visualisatie van uw nieuwe meubel of interieur aanbieden, weet u wat u krijgt voordat we begonnen zijn. Een uniek meubel, gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, met een eindresultaat waarvan wij minstens nét zo onder de indruk zullen zijn als u bent!

Onze showroom

Bent u benieuwd naar wat wij maken en of er iets voor u tussen zit? U kunt altijd onze showroom komen bezoeken! Hier kunt u ideeën op doen en voorbeelden zien van materialen en producten die wij gebruiken en maken. In onze showroom staan tafels, kasten en TV-meubels. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze tuinmeubels. Bekijk onze openingstijden en bezoekadres om te zien wanneer wij u kunnen verwelkomen.

Showroom