Maatwerk

Keukens op maat

Wij maken uw droomkeuken op maat! Onze eigen gemaakte keukens voldoen aan uw wensen en wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten in uw op maat gemaakte keuken. Voordat wij aan de keuken beginnen, zullen wij uw wensen omzetten in een 2D/3D ontwerp, en gaan vervolgens na uw goedkeuring aan de slag met uw keuken op maat.

Kledingkast op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kledingkast? Een inloopkast? Dit kunnen wij allemaal voor u voorzien. Kasten in de kleinere ruimtes, onder een schuin dak, of een volledige kamer? 
Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen droom kledingkast. 

Wandmeubels

Maatwerk voor houten meubels zijn voor Jesse van de Sande Interieurs geen enkel probleem. Wij ontwerpen op maat gemaakte meubels en zorgen ervoor dat ze perfect zijn afgewerkt waardoor u kunt genieten van uw inrichting. Dit geld voor zowel tafels, kasten, TV-meubels als tuinmeubels, zoals loungesets en tuintafels.

Wooninrichting

Wij maken uw droomkeuken op maat! Onze eigen gemaakte keukens voldoen aan uw wensen en wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten in uw op maat gemaakte keuken. Voordat wij aan de keuken beginnen, zullen wij uw wensen omzetten in een 2D/3D ontwerp, en gaan vervolgens na uw goedkeuring aan de slag met uw keuken op maat.

Winkelinrichting

Op zoek naar op maat gemaakte winkelinrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen een unieke winkelinrichting waardoor u met trots uw klanten kunt ontvangen. U kunt ook bij ons terecht voor op maat gemaakte kantoorinrichting of op maat gemaakte wooninrichting. 

Onze werkwijze

Keuken op maat

Uw wensen

Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen perfect terug te laten komen in het product dat wij voor u maken. Doordat wij alles op maat maken, kunnen wij ook alles aanpassen naar uw wensen. Wanneer u bij ons komt voor een keuken of inrichting, willen we daarom ook altijd weten wat u graag wilt.

Heeft u zelf nog geen idee wat u precies wilt? Bekijk dan de inspiratie op de pagina’s keukens, wooninrichting en winkel- en kantoorinrichting!

2D en 3D Visualisatie

Nadat u ons heeft verteld wat u wilt, kunnen wij indien u wenst een 2D of 3D visualisatie maken, zodat u precies weet hoe wij uw wensen gaan realiseren.

Ontwerp van Keuken
Keuken op maat

Realisatie

Nadat u de 2D/3D visualisatie heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dit ziet terug in het maatwerk dat wij leveren. Op de pagina’s ‘keukens‘, ‘wooninrichting‘ en ‘winkel- en kantoorinrichting‘ staan verschillende projecten die wij hebben mogen doen. Hier kunt u zien wat wij maken en inspiratie opdoen.

Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van keukens, wooninrichting, winkel- en kantoorinrichting en meubels. Omdat uw wensen bij ons hoog in het vaandel staan produceren wij alles op maat, zodat uw wensen en eisen perfect terugkomen in het design. U kunt altijd bij ons terecht met een eigen idee, maar wij kunnen u ook van suggesties en inspiratie voorzien!

Wij lopen van A tot Z het traject met u door en we zullen alles met u bespreken. Stap voor stap zullen wij ervoor zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Voordat wij hieraan beginnen kunnen wij, indien u wenst, een 2D of 3D visualisatie maken voordat wij aan de opdracht beginnen. Zo weet u altijd zeker dat uw wensen zijn verwerkt in het idee.

Wij zijn een betrouwbare partner, waar goed contact met de klant hoog in het vaandel staat!