maatwerk

Uw wensen

Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen perfect terug te laten komen in het product dat wij voor u maken. Doordat wij alles op maat maken, kunnen wij ook alles aanpassen naar uw wensen. Wanneer u bij ons komt voor een keuken of inrichting, willen we daarom ook altijd weten wat u graag wilt.

Heeft u zelf nog geen idee wat u precies wilt? Bekijk dan de inspiratie op de pagina’s keukens, wooninrichting en winkel- en kantoorinrichting!

2d/3d visualisatie

Nadat u ons heeft verteld wat u wilt, kunnen wij indien u wenst een 2D of 3D visualisatie maken, zodat u precies weet hoe wij uw wensen gaan realiseren.

REALISATIE

Nadat u de 2D/3D visualisatie heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dit ziet terug in het maatwerk dat wij leveren. Op de pagina’s ‘keukens‘, ‘wooninrichting‘ en ‘winkel- en kantoorinrichting‘ staan verschillende projecten die wij hebben mogen doen. Hier kunt u zien wat wij maken en inspiratie opdoen.

Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van keukens, wooninrichting, winkel- en kantoorinrichting en meubels. Omdat uw wensen bij ons hoog in het vaandel staan produceren wij alles op maat, zodat uw wensen en eisen perfect terugkomen in het design. U kunt altijd bij ons terecht met een eigen idee, maar wij kunnen u ook van suggesties en inspiratie voorzien!

Wij lopen van A tot Z het traject met u door en we zullen alles met u bespreken. Stap voor stap zullen wij ervoor zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Voordat wij hieraan beginnen kunnen wij, indien u wenst, een 2D of 3D visualisatie maken voordat wij aan de opdracht beginnen. Zo weet u altijd zeker dat uw wensen zijn verwerkt in het idee.

Wij zijn een betrouwbare partner, waar goed contact met de klant hoog in het vaandel staat!