Keuken op Maat

Uw eigen droomkeuken op maat gemaakt? Wij helpen u van begin tot eind! Met onze kennis en ervaring wordt uw nieuwe keuken werkelijkheid. 
Wij maken hierbij gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. In de afbeeldingen hieronder ziet u een greep uit de keukens welke wij hebben mogen maken. 

Inspiratie keukens

Op maat gemaakte keukens

Wanneer wij weten wat uw wensen zijn, zullen wij een unieke keuken ontwerpen. Dit ontwerp laten wij  in een 2D/3D visualisatie aan u zien zodat u weet wat u kunt verwachten en nog wijzigingen kunt doorgeven. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met uw handgemaakte keuken op maat. Wanneer de keuken klaar is, zullen wij deze persoonlijk komen installeren in uw huis. Onze kennis zorgt ervoor dat u weer kunt genieten in uw nieuwe op maat gemaakte keuken. Wanneer u graag meer informatie wilt over onze op maat gemaakte keukens, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk bij u terug komen om u de gevraagde informatie te verlenen.

Handgemaakte keuken prijs

De prijs voor een handgemaakte keuken kan erg uiteen lopen. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs van een op maat gemaakte keuken bepalen. Daarom zouden wij graag willen weten wat uw wensen zijn, zodat wij een offerte kunnen sturen waarin wij vertellen hoe wij uw droomkeuken kunnen maken. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend, en u zit dan ook nergens aan vast.