Kasten op Maat

Op zoek naar een kast op maat? Een inloopkast, opbergkast, kledingkast, wandmeubel, bijkeukenkast of vakkenkast op maat, is voor Jesse van de Sande geen probleem! Wij maken hierbij gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. In de afbeeldingen hieronder ziet u een greep uit de kasten welke wij op maat hebben mogen maken. 

Inspiratie kasten

Op maat gemaakte kasten

Wij ontwerpen verschillende soorten kasten aan de hand van uw wensen. Op deze manier kunnen we u precies de kast geven die u zoekt. Wij zullen eerst met u het ontwerp dat we hebben gemaakt bespreken, zodat u weet wat u kunt verwachten en wijzigingen kunt doorgeven. Daarna zullen we aan de slag gaan met de realisatie van de kast op maat. Wanneer de kast klaar is, komen wij deze persoonlijk installeren in uw huis of kantoor. De kennis die wij in huis hebben zorgt er voor dat u tevreden zult zijn met de kast op maat. Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte kasten? Neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk bij u terug te komen om u de gevraagde informatie te verlenen.

Handgemaakte kast prijs

De prijs voor een handgemaakte kast kan erg uiteen lopen. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs van een op maat gemaakte kast bepalen. Daarom zouden wij graag willen weten wat uw wensen zijn, zodat wij een offerte kunnen sturen waarin wij vertellen hoe wij uw droomkast gaan maken. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend, en u zit dan ook nergens aan vast.