Dressoirs op maat

Op zoek naar een dressoir op maat? Jesse van de Sande Interieurs heeft al verschillende dressoirs op maat mogen maken. Geen dressoir is voor ons te gek! Daarom kijken wij altijd zorgvuldig naar uw wensen voordat wij een ontwerp maken. Wanneer we eenmaal een ontwerp hebben gemaakt, zullen we dit met u bespreken om nog wijzigingen door te voeren. Vervolgens maken we uw droom dressoir door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn! Via de afbeeldingen hieronder kunt u zien welke dressoirs wij al op maat hebben mogen maken!

Inspiratie dressoirs

Op maat gemaakte dressoirs

De dressoirs ontwerpen wij aan de hand van uw wensen. Alleen op deze manier kunnen wij uw droom waar maken en u precies het dressoir geven dat u zoekt. Wij maken eerst een ontwerp dat we vervolgens met u gaan bespreken. Zo weet u wat er te wachten staat en kunt u nog eventuele wijzigingen doorgeven. Hierna gaan we aan de slag met de realisatie van het dressoir. Wanneer deze klaar is, komen we deze persoonlijk afleveren bij u thuis, op kantoor of in de winkel. Onze kennis zorgt ervoor dat wij u tevreden kunnen maken met een dressoir op maat. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een dressoir op maat? Neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk bij u terug te komen om u de gevraagde informatie te verlenen.

Handgemaakte dressoir PRIJS

De kosten voor een handgemaakte dressoir kan erg uiteenlopen. Dit komt door de vele factoren die de prijs van een dressoir beïnvloeden. Wij willen daarom graag weten wat uw wensen zijn en hoe uw droom dressoir eruit ziet. Hierna zullen wij u een offerte opsturen waarin wij uitleggen hoe wij het dressoir gaan maken en wat de kosten hiervan zullen zijn. Natuurlijk is de offerte geheel vrijblijvend! U zit dan ook nergens aan vast.